Suntem încântați să anunțăm că elevii din clasele … participă cu entuziasm la proiecte eTwinning

Suntem încântați să anunțăm că elevii din clasele pregătitoare B și C, clasa I A, clasa I C și clasa a III-a C au început să participe cu entuziasm la diverse proiecte eTwinning. Aceste proiecte le oferă oportunitatea de a explora și de a învăța prin colaborare și creativitate, contribuind la dezvoltarea lor personală și academică.

Iată o scurtă prezentare a proiectelor la care participă elevii noștri:

KOA KIDS’ OF ART (KOA)

Un proiect care îi încurajează pe elevi să exploreze arta prin diverse activități creative și colaborative. Elevii își dezvoltă abilitățile artistice și învață să aprecieze frumusețea artei în toate formele ei.
BIOMIMISM: We Imitate Nature in Science/Technology

În acest proiect, elevii descoperă cum natura inspiră inovațiile în știință și tehnologie. Prin activități practice, ei învață cum să observe și să imite procesele naturale pentru a crea soluții tehnologice inovatoare.
KOA-I’M STEAMING THE WORLD

Un proiect care combină domeniile științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii (STEAM) pentru a oferi o abordare interdisciplinară a învățării. Elevii participă la activități care stimulează gândirea critică și creativitatea.
PATTERNS OF NATURE

Elevii explorează modelele și tiparele din natură, învățând despre simetrie, fractali și alte concepte matematice și științifice. Proiectul le dezvoltă abilitățile de observare și înțelegere a lumii naturale.
Dünyan Seninle Başlar (Your World Starts with You)

Un proiect internațional care îi învață pe elevi despre importanța responsabilității personale și a impactului lor asupra mediului înconjurător. Prin activități diverse, elevii devin conștienți de rolul lor în protejarea planetei.
Haydi Sanat Yapalım: Drama ve Müzik (Let’s Make Art: Drama & M usic)

Acest proiect combină arta dramatică și muzica pentru a încuraja expresivitatea și creativitatea elevilor. Ei participă la ateliere de teatru și muzică, învățând să se exprime și să colaboreze prin intermediul artelor.
Participarea la aceste proiecte eTwinning le oferă elevilor noștri oportunitatea de a învăța într-un mod interactiv și captivant, colaborând cu colegi din diferite colțuri ale lumii. Suntem mândri de implicarea lor și așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele acestor experiențe educative deosebite.